NL  FR 

HOME
HOOFDTOERNOOI
JEUGDTOERNOOI
INSIDER CONNECT
INSCHRIJVEN
DEELNEMERS
MACHINES
LOCATIE
ROUTE EN HOTELS
CONTACT


UPDATES
Info voor het Flipper Frenzy sidetoernooi.Flipper Frenzy is ons nieuw “side tournament” waar je voor kan kwalificeren van 10:00-20:30u. Je acitveert uw deelname bij uw aankomst bij de desbetreffende wedstrijdzone. Vanaf dan wordt je telkens uitgenodigd om te spelen tegen andere deelnemers die aan de wedstrijd meedoen. Dit gebeurt de ganse dag op 5 kasten.
Hoe vroeger je aankomt en registreert, hoe meer spellen je kan spelen in de Flipper Frenzy!

Wanneer je u kwalificatieuur start wordt je automatisch op pauze gezet. Je kan dit ook al zelf doorgeven voor de goeie gang van zaken bij de flipper frenzy wedstrijdzone.

Na je kwalificatie dien je uzelf terug te laten activeren door dit te melden aan de wedstrijdzone.
Wanneer je (of een tegenspeler) niet komt opdaten is dit voor die persoon een verloren match. Dan wordt hij ook ineens gedeactiveerd. Hou dus zelf de site (url:) goed in de gaten hiervoor.
Deze stand zal ook te volgen zijn op een scherm in de zaal.
De 4 personen met de meeste wins op het einde van de dag kunnen de finale spelen.

Spelers die de top 4 hebben behaald spelen de finale voor de mannenfinale.
Dit is één spel met 3 ballen en 4 spelers.
De speler die deze partij wint is de winnaar van de Flipper Frenzy!


Belangrijke richtlijnen

1. Een dag voor het BFK wordt er een lijst van 20 kasten meegedeeld met mogelijke kwalificatieflippers. Dit op de website.
2. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn persoonlijke scorekaart. Wie zijn scorekaart verliest kan niet meer verder kwalificeren.
3. Bij aanvang van de kwalificatie geef je je scorekaart aan de scheidsrechter. Deze start dan altijd een spel op een gekozen kast die vrij is. Je mag zelf geen spel starten! Aan het einde van het spel wordt de score onder jouw toezien genoteerd en geparafeerd door beiden.
4. Er worden geen proefspellen gespeeld op de wedstrijdflippers!
5. Extra ballen worden afgezet, moest er door een of andere fout toch een extra ball gespeeld worden dan mag je met deze bal indien mogelijk de skill shot maken maar de flipper wordt niet aangeraakt tijdens deze extra ball!
6. Er zijn geen backup flippers voorzien.
Bij zware niet op te lossen defecten wordt deze kast uit de scorelijst geschrapt.
Personen die op deze kast gespeeld hebben mogen dit spel dan herspelen op een andere kast naar keuze.
7. In de speelzone worden enkel wedstrijdspelers toegelaten!
het aantal deelnemers in de speelzone wordt ter plekke bepaald door de scheidsrechter. Spelers die niet aan het spelen zijn moeten plaatsnemen buiten de speelzone.
8. Er wordt niet in groepen gespeeld en er mogen geen tips aan elkaar gegeven worden tijdens het spel. Dit leidt tot directe diskwalificatie.
9. Foto’s mogen enkel genomen worden buiten de speelzone of met toestemming van de wedstrijdleiding.
10. Jouw score en stand kan je ten allen tijde volgen op een groot projectiescherm.
11. De kasten zijn ingesteld op 1 tilt-warning, indien mogelijk.
12. In geval van gelijkstand na kwalificatie, moeten deze spelers spelen op een kast aangeduid door de wedstrijdleiding. Ze moeten dan elk slechts één bal spelen. De speler die de bal het best kan benutten en de hoogste score haalt gaat verder naar de finalerondes.
13. Een onschuldige kinderhand zal de finale flippers loten.
14. Bij afwezigheid schuift het kwalificatierooster gewoon door en wordt je plaats afgestaan.
15. Wie afvalt in de eindrondes wordt ingedeeld naar zijn prestatie in deze ronde, bij gelijkstand wordt de kwalificatie gebruikt om de plaats te bepalen..
16. De flippers worden met respect behandeld en valsspelen is uit den boze! Bij enig vermoeden mag de scheidsrechter direct overgaan tot diskwalificatie zonder betwisting. Schade aan de kast wordt aangerekend. (Glasbreuk=175EURO)

SUCCES!!
Het BFK-team


Copyright BFB    2012-2019